Wie zijn wij?

Wij van Ruigenhilvlees zijn een lokale, ambachtelijke slagerij waar
vakmanschap, dierenwelzijn en kwaliteit samenkomen. Sinds 2019 verwerken
en verkopen wij uitsluitend vlees van onze eigen runderen, die wij zelf
grootbrengen, verzorgen en met zorg uitbenen en verwerken. Wat begon in
de kantine, is uitgegroeid tot een volwaardige slagerij met een moderne
uitbeen- en verwerkingsruimte en een prachtige boerderijwinkel.

Wij zijn een zelf uitbenende slagerij. Alles – van boerderij tot bord –
gebeurt bij ons op één plek. Zo hebben wij volledige controle over de
kwaliteit, herkomst en behandeling van het vlees. Naast rundvlees
verwerken wij ook kip-, varkens- en lamsvlees in onze eigen
verwerkingsruimte. Hier kunnen wij het vlees naar wens van onze klanten
snijden, portioneren en vacumeren.

Om de smaak en malsheid te optimaliseren, laten wij ons vlees met zorg
rijpen. Dit bijzondere rijpingsproces zorgt ervoor dat het vlees extra
mals wordt en een rijke, volle smaak ontwikkelt.

Bij Ruigenhilvlees staat kwaliteit en hygiëne bij ons altijd voorop. Wij
werken volgens strikte hygiënevoorschriften om een constante en hoge
kwaliteit te waarborgen. We gebruiken geen conserveermiddelen, kleur- of
smaakstoffen, omdat wij geloven in pure producten – precies zoals ze
horen te zijn.
Na het verwerken wordt het vlees direct vacuüm verpakt, zodat versheid
en kwaliteit optimaal behouden blijven.

Wij van Ruigenhilvlees staan garant voor exclusieve kwaliteit tegen een
eerlijke prijs, waardoor goed en verantwoord vlees vuit de lokale
omgeving voor iedereen toegankelijk is. Ons vlees is puur, met zorg
bereid bereid en dat proef je in elke hap.

Meat us later!

Ruigenhilvlees gaat er even tussenuit van

16-09-24 t/m 01-10-24

Bestellingen kunnen gewoon geplaatst worden en bezorgen wij de eerste week van oktober. Ook staat de klantenservice dan weer voor je klaar!